Marcelo Guedes Beşiktaş - File:Marcelo Guedes 2009.jpg - Wikimedia Commons / 20 mayıs 1987), stoper mevkinde forma giyen brezilyalı futbolcudur.

Marcelo Guedes Beşiktaş - File:Marcelo Guedes 2009.jpg - Wikimedia Commons / 20 mayıs 1987), stoper mevkinde forma giyen brezilyalı futbolcudur.. Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti. Marcelo guedes beşiktaş ile messenger'da iletişime geç. 32 yaşındaki brezilyalı oyuncu, hem fransa'daki yaşantısı hem de beşiktaş'la ilgili şunları söyledi Ve mutlu günleri unutamayan marcelo guedes için beşiktaş yönetimi fransız ekibinin kesin kararını bekliyor. 2 yıl önce geldiğinde küme düşen takımdan stoper mi alınır denildi.

Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Oysa ki performansıyla herkesi susturdu ve takımın vazgeçilmezi haline geldi. Ligue 1 ekiplerinden olimpik lyon'da forma giymektedir. Beşiktaş, bir son dakika transferine imza attı ve almanya'nın hannover takımında forma giyen brezilyalı stoper marcelo guedes'le anlaştı. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti.

Beşiktaş, Marcelo Guedes için harekete geçti
Beşiktaş, Marcelo Guedes için harekete geçti from i.haberglobal.com.tr
Beşiktaş eski stoperi marcelo guedes'i tekrar kadrosuna katarak savunmasına güç kattı. Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. Beşiktaş'ın almanya'nın hannover 96 takımından sezon sonuna kadar kiraladığı marcelo guedes, i̇stanbul'da. Marcelo guedes'in beşiktaş ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, marcelo'nun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 5.5 milyon euro olarak görülmekte. Ligue 1 ekiplerinden olimpik lyon'da forma giymektedir. Son dönemlerde beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen marcelo guedes, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Haberler beşiktaş kararsız marcelo guedes. 2 yıl önce geldiğinde küme düşen takımdan stoper mi alınır denildi.

Marcelo'nun eşi tatiane guedes, yaptıkları tatilden bir paylaşım yaparken bir beşiktaş taraftarı ''beşiktaş'a gelin.

Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Beşiktaş, marcelo guedes'i 7 milyon euro 'nakit' paraya lyon'a sattı. Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. Kariyerini sürdürdüğü lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen marcelo, devre. Marcelo antonio guedes filho'yu tanıyalım. Marcelo'nun eşi tatiane guedes, yaptıkları tatilden bir paylaşım yaparken bir beşiktaş taraftarı ''beşiktaş'a gelin. 28 yaşındaki brezilyalı stoper, saat 22.00'de i̇stanbul atatürk havalimanı'na geldi. Güncel performans bilgileri marcelo (olympique lyon) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti. Son dönemlerde beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen marcelo guedes, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. 2 yıl önce geldiğinde küme düşen takımdan stoper mi alınır denildi. Ligue 1 ekiplerinden olimpik lyon'da forma giymektedir. Bundesliga ekiplerinden hannover 96'dan kiralanan brezilyalı stoper marcelo guedes, oynadığı 29 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sezonda da beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Güncel performans bilgileri marcelo (olympique lyon) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Marcelo guedes beşiktaş'a gelmek i̇stiyor. beşiktaş, marcelo ile görüşmelere başladı. Kapanması saatler kala, almanya'nın hannovertakımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes'i transfer etti. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı.

Marcelo Guedes Beşiktaş'a geri mi dönüyor?
Marcelo Guedes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? from i.nethaber.com
Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Marcelo guedes beşiktaş'a gelmek i̇stiyor. beşiktaş, marcelo ile görüşmelere başladı. 32 yaşındaki brezilyalı oyuncu, hem fransa'daki yaşantısı hem de beşiktaş'la ilgili şunları söyledi Son dönemlerde beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen marcelo guedes, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. ''sizi özledik'' dedi, kalp gönderdi. Marcelo guedes beşiktaş ile messenger'da iletişime geç. Ligue 1 ekiplerinden olimpik lyon'da forma giymektedir. Beşiktaş, marcelo guedes'i 7 milyon euro 'nakit' paraya lyon'a sattı.

Oysa ki performansıyla herkesi susturdu ve takımın vazgeçilmezi haline geldi.

Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d. Marcelo guedes sezon içinde lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Beşiktaş, marcelo guedes'i 7 milyon euro 'nakit' paraya lyon'a sattı. 20 mayıs 1987), stoper mevkinde forma giyen brezilyalı futbolcudur. Marcelo guedes'in beşiktaş ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, marcelo'nun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 5.5 milyon euro olarak görülmekte. Haberler beşiktaş kararsız marcelo guedes. .üzerine ayrılmaya karar veren marcelo guedes i̇çin beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş'ın almanya'nın hannover 96 takımından sezon sonuna kadar kiraladığı marcelo guedes, i̇stanbul'da. Brezilyalı futbolcu, beşiktaş'ı özleyeceğini söyledi. Bundesliga ekiplerinden hannover 96'dan kiralanan brezilyalı stoper marcelo guedes, oynadığı 29 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sezonda da beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti.

''sizi özledik'' dedi, kalp gönderdi. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d. İstanbul'u ziyaret eden beşiktaş'ın eski yıldızı marcelo guedes, taraftara mesaj gönderdi: 32 yaşındaki brezilyalı oyuncu, hem fransa'daki yaşantısı hem de beşiktaş'la ilgili şunları söyledi

Mert Yılmaz Ve Marcelo Guedes'in İsimleri Beşiktaş'la Anılıyor
Mert Yılmaz Ve Marcelo Guedes'in İsimleri Beşiktaş'la Anılıyor from images2.minutemediacdn.com
Marcelo guedes beşiktaş'a gelmek i̇stiyor. beşiktaş, marcelo ile görüşmelere başladı. Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. İstanbul'u ziyaret eden beşiktaş'ın eski yıldızı marcelo guedes, taraftara mesaj gönderdi: Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. 28 yaşındaki brezilyalı stoper, saat 22.00'de i̇stanbul atatürk havalimanı'na geldi. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Beşiktaş eski stoperi marcelo guedes'i tekrar kadrosuna katarak savunmasına güç kattı. Brezilyalı futbolcu, beşiktaş'ı özleyeceğini söyledi.

Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim.

Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. Marcelo'nun eşi tatiane guedes, yaptıkları tatilden bir paylaşım yaparken bir beşiktaş taraftarı ''beşiktaş'a gelin. 2 yıl önce geldiğinde küme düşen takımdan stoper mi alınır denildi. Marcelo guedes sezon içinde lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı. Beşiktaş eski stoperi marcelo guedes'i tekrar kadrosuna katarak savunmasına güç kattı. Beşiktaş, marcelo karşılığında milosevic'i alman ekibine verecek. ''sizi özledik'' dedi, kalp gönderdi. Elmalı'daki skandalın ardından ünlü isimler is. .üzerine ayrılmaya karar veren marcelo guedes i̇çin beşiktaş yönetimi harekete geçti. Bundesliga ekiplerinden hannover 96'dan kiralanan brezilyalı stoper marcelo guedes, oynadığı 29 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sezonda da beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti. Kapanması saatler kala, almanya'nın hannovertakımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes'i transfer etti.

Marcelo guedes'in beşiktaş ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, marcelo'nun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 55 milyon euro olarak görülmekte marcelo guedes. Kariyer sayfasında marcelo antônio guedes filho isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk onbirde.

Posting Komentar

0 Komentar